Fantastiska fynd och hur du hittar dem

Finns det ett ordspråk i stil med ”de bästa fynden gör du när du letar något helt annat”? Om inte så uppfinner jag det nu! Eller så är det bara jag som aldrig lyckas fynda det jag söker, men ändå aldrig kommer ut från en second hand-butik tomhänt?

Sommaren har nästan passerat, men inköpslistan innehåller fortfarande både saftmaja, större blomkrukor och en byrå till hallen – däremot växer stapeln med retroassietter i en stadig takt efter varje loppisrunda.

Men att det som följer med hem sällan är det jag letade efter gör ju inte nödvändigtvis fynden onödiga. Den här gamla väskan till exempel – ett fullkomligt slumpartat fynd (var liksom inte ens på rätt avdelning i butiken), men så himla perfekt för datorn och dessutom med plats för både anteckningsbok, pennor och hårddisk!

Fin är den också – och ett alldeles ypperligt gömställe att förvara datorn i när den inte används. Ett mycket bra fynd, fastän den varken rår på den stundande saftproduktionen eller hjälper trångbodda palettblad. Bättre loppis-list-lycka nästa gång!

You may also like

8 kommentarer

  1. loppis <3 johan och jag hittade ett par döfina designstolar på loppis för ett par dagar sedan. det var en urgullig gubbe som hade en antikloppis med jättemycket fint, så det slutade med att vi var där två vändor.. hehe. nu har vi massa fint stig lindberg-porslin och dessutom de där magiska stolarna. kommer bli så kul att flytta till ny lägenhet och få packa upp allt igen!

    1. Men alltså WOW, så himla bra fynd. De får du gärna visa upp senare! Och så roligt att få en ny lägenhet att inreda från grunden, bästa<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *