Second hand-skatten

Hej, hallå! Länge sedan sist, som vanligt, men jag har bestämt mig för att inte ha dåligt samvete för det utan istället leva upp till min presentation och omfamna den regelbundet oregelbundna uppdatering som blivit synonym med det här lilla krypin:et. Äntligen har jag börjat landa i att det är okej att berätta på ett kravlöst och roligt sätt, och att bloggen ändå kanske kan vara en gnutta inspirerande och framför allt fint för mig att ha att kika tillbaka på. Som en liten digital skattkista av minnen.

Hur som helst; idag ville jag mest berätta om den här fina klänningen. Betalade 65 riksdaler på röda korset inne i stan, riktigt kap tycker jag. Framför allt för att den känns så obunden till årstider och att den har fickor – hatar plagg utan fickor.

Hittade två fina jeansvarianter också, de ska jag visa en annan dag. Funderar på att brodera roligheter på den ena och ha den som en liten skaparuniform här hemma, men vi får se hur det blir med det – jag har nog med projekt som det är. Så pass att jag överväger att införa craft-wednesdays och kanske bjuda in lite skapargäris i min närhet för att få min veckodos av kreativitet och umgänge. Tål att tänkas på, fram till nästa gång vi ses.

Och hörni, såhär en bit in i februari är jag himla nyfiken på vad ni ser fram emot under månaden? Själv längtar jag efter keramikkursens start, att få upp tavelväggen och visa er vardagsrummet, gå på en utställning som öppnar med ett par vänner och så tänkte jag unna mig en afternoon tea på favoritcaféet.

You may also like

4 kommentarer

 1. åh, så fin! lyllo att hitta en sådan pärla på second hand.

  jag hoppas att februari bjuder på roliga äventyr! mest bara det. att jag ska orka, och att det ska hända roliga saker. det hade varit så härligt!

  1. Alltså det är verkligen något visst med att hitta ett sånt ypperligt plagg på second hand. Blir glad ända in i hjärteroten av det!

   OCH, jag hoppas din februari varit fin. Men det verkar så, utifrån glimtarna jag får från dina sociala medier. I mars hoppas jag hinna cyber-hänga lite mer med dig, tycker om det <3

  1. Visst är den?! Så nöjd <33
   Åh, jag som tycker att det varit massor av både snö och sol! Och minusgrader. Så himla nöjd med årets februari alltså, den har varit magisk. Nästa år skickar jag lite solsken till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *