Vecka tjugotvå

Veckans planer:
– Känns som punkterna på att-göra-listan aldrig tar slut. Så fort jag bockar av en så dyker två nya upp. Förutom en hel hög med husrelaterade sysslor som krattning av gården, målande av sänggavel och byta ut altanbrädor så har jag ett besök hos tandläkaren inbokat och jag vill inte vill inte vill inte för jag vet att de kommer måsta dra ut två visdomständer och jag får ont i magen av bara tanken. Utöver detta ska jag också jobba hela helgen, och så har jag någon slags vision om att måla om ett rum. Ja, ni hör ju, never ending uppgifter.

 Veckans nedräkning:
– Till 12 juni! Då börjar jag mitt sommarvikariat på lokaltidningen. Det är lite därför att-göra-listan ser ut som den gör också, vill liksom hinna göra bort alla måsten innan jobbet drar igång och den lediga tiden borde prioriteras åt nöje och återhämtning.

 Veckans måste:
– Sluta lägga till saker på ovan nämnda lista. Haha!

 Veckans craving:
– Gå på loppis. De börjar ju poppa upp nu, alla dessa sommarloppisar. Vill gå på alla! Känna på porslinsmuggar, leta efter taklampor, mäta krukor med ögonen och konstatera att alla är för små för mina snabbväxande älsklingar. Lite så.

Veckans rutin:
– Tappa bort tumstocken. Och mobilen. Har gjort det åtminstone åtta gånger om dagen den senaste tiden och jag misstänker att det inte kommer bli bättre den här veckan, haha!

Veckans blogginlägg:
– Ja, eftersom inget av förra veckans planerade inlägg blev av kanske jag kan ta tag i det i veckan istället! Om det inte är något speciellt ni är nyfikna på?

 Veckans längtan:
– Vet att det är ett himla tjat om den här att-göra-listan, men oj vad skönt det kommer vara när den är avklarad.

 Veckans läsning:
– Förhoppningsvis några fina inlägg från favoritbloggarna. Och kanske någon från er: vill ni inte kommentera och berätta; vad ska ni göra i veckan eller inom en snar framtid?

 Veckans spontana:
– Blir väl om jag får någon kris i färgaffären och köper någon spexig färg istället för någon safe från gråskalan som jag planerat.

 Veckans skapande:

– Har gjort en halsbandsberlock åt mig, och en åt en kompis. Vill ni se?

You may also like

4 kommentarer

  1. haha, det här med listor! <3 älskar dem samtidigt som de gör mig så stirrig. gillar att bocka av klara grejer men fyller också på listorna hela tiden :))) älskar för övrigt också sommarloppisar, det bästa med att kunna hänga så nära öland så här års!

    1. ja alltså jag skulle ju verkligen inte klara mig utan dem, men förstår verkligen inte varför sakerna att göra inte tar slut?!

      svårt att låta bli att älska sommarloppisar, trots att de är livsfarliga för börsen!<33 är det extra mycket loppisar på öland? måste vara perfekt för att cykla runt mellan de olika platserna då; speciellt för att det inte går köpa på sig något stort (lyckas alltid fynda fina skåp när jag har bil....)

  2. Vill höra om din coola vängrupp BBB – hört att de e to die for! Annars kanske en lista (another list *psycholjuden spelas i bakgrunden*) på saker som får dig att känna lugn (tänker att det kan va bra att lista sånt ibland, så en blir påmind + bra inspo for the rest of us!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *