Ny butik i drottningdömet

25 dagar in i november har jag blivit sams med mörkret, fastän det till största del hittills förvägrat mig sällskap av stjärnor och norrsken. Spenderar kvällarna i skräddarsits, låter händerna arbeta och huvudet vila.

Det är en sån kontrast mot hur mitt liv såg ut för ett år sedan, då jag precis påbörjat en projektanställning som innebar fantastiska möten och upplevelser men som också nötte på en redan trött själ. Jag orkade inte med det kravlösa skapandet då, för tjänsten var ett enormt skapande i sig, kontoret var hemma och jag klarade oftast inte av att vänta med idéer och infall till dagen därpå. Så är det inte nu; det jag skapar på mitt kontor idag är omöjligt att jobba vidare med utanför företagets väggar.

Och jag är så tacksam för båda upplevelserna. Tillfreds med det som varit och hur allt blev i slutändan.

Nu har kvällsrutinen i mitt skaparrum och stunderna på keramikkurs resulterat i ett par alster som jag tänkte sälja vidare. Till er som vill ge bort ett småskaligt Västerbottensalster till någon ni tycker om, eller behålla helt för er själva. De finns i en liten shop som kommer fyllas på regelbundet oregelbundet, ungefär som inläggen i den här bloggen.

Alla skapelser och all information om hur du köper dem hittar du i drottningdömets nya butik här, eller under fliken ”shop” längst upp i min meny.

You may also like

4 kommentarer

  1. ÅH WOW vad fint detta är! Och vilka vackra bilder du tagit till, alltså det är som att pricken över i är dina verk i sig själva men att du sen sätter ytterligare tre prickar ovanpå för att du förfinar hantverket i alla steg. Magnifikt! Och så bra jobbat! Sörjer att jag inte hann få med detta i julklappstipsinlägget!

    1. TACK <3 Blir verkligen så himla glad!
      Och ja, jag var lite för långsam för ditt julklappsinlägg i år (Prokrastinering är min bästa sport) men jag hoppas såklart att du fortsätter med det fina initiativet och att jag kanske får vara med nästa år istället. Såg minsann att du smugit in mig i kommentarerna ändå <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *