Kontakta mig

Vill du lätta på hjärtat? Har du funderingar eller förslag?
Vill du intervjua mig, samarbeta med mig eller bara skriva några uppskattande ord? Kul!
Du når mig på vasterdrottningen@gmail.com och jag återkommer till dig så snart jag bara kan.

 

Bra att veta innan du skickar din förfrågan om samarbete.

Med ”samarbete” menar jag inte det allt vanligare upplägget där företag med stor omsättning ber ”mikroinfluencers” som mig att fota, redigera och/eller skriva om en produkt som du som motpart förser mig med, där du också anser att produkten i sig är betalning nog för det arbete jag utför.

Varken bank eller matbutik godkänner nämligen produkter som valuta. Jag anser att det är rimligt att jag (och andra) får ersättning för både den tid som läggs ner & den kompetens du önskar ta del av, i en form som kan användas för att jag sedan ska kunna betala för andras tjänster och varor med.
Jag samarbetar heller inte med företag vars produkter, värderingar och/eller varumärke inte går hand i hand med mina egna diton. Där är hållbarhet, schyssta villkor för alla inblandade & en lokal förankring några väldigt viktiga aspekter att ta hänsyn till.

 

Är du ett småskaligt, lokalt företag med miljö och kvalitét i åtanke?
Då är du alltid varmt välkommen att höra av dig med en förfrågan – vi ska säkert kunna komma överens kring ett upplägg som känns bra för oss båda! ♥

 

Inlägg som är sponsrade kommer givetvis vara noggrant utmärkta enligt marknadsföringslagen, både här på bloggen och på min instagram.