Inlandsäventyr

Packad och klar – och redo för en sväng inåt landet! Framför mig har jag några äventyrliga dagar med Lycksele som utgångspunkt och förhoppningsvis är vädret lite mer fotovänligt den här gången, jämfört med när stormen Ylva hälsade på samtidigt som jag skulle producera det här reportaget till magasinet.

Det kommer bli full fart under dygnets ljusa timmar, men min lilla keramikkåsa jag gjort på min kurs får följa med som en liten, liten förhoppning om en avslappnande kaffestund vid en brasa någon av kvällarna. Håll tummarna för mig, så blir det ett mysigt inlägg om hundspann och vildmarkscamp när jag kommer hem igen. Till dess finns jag som vanligt på instagram, och ni, jag har börjat använda stories! Missa inte!

Vi ses i helgen, ha det så himla bra till dess och dela gärna med er av era planer och förhoppningar för vecka två <3

You may also like

8 kommentarer

  1. Ja, den är min favorit! Köpte den på Island när jag var där och fotade för mitt examensprojekt. Tack <3

 1. Det här låter så galet mysigt. Klickade på länken också, och insåg halvvägs igenom att jag måste. gå. och. lägga. mig. helst för en halvtimme sen. Får ta upp det imorgon. Och tycker också tröjan är magisk, fastnade för bilden på instagram direkt och stirrade en lång stund. Så underbara färger! Ps. Insta stories är bäst <3

  1. det var så himla fint <3
   haha alltså händer det inte alldeles för ofta att en fastnar i någon spännande läsning precis när en egentligen borde somna? så typiskt, men också fint! hoppas du gillar (och kom ihåg att swipa höger på bilderna så du inte missar något!)

   ja, tröjan är kanske mitt bästa köp någonsin. så vacker, varm och dessutom ett minne av en fin tid i mitt liv. älskar den <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *