Vecka nitton

Veckans planer:
– Imorgon är det äntligen, äntligen dags för keramikkurs igen. I helgen ska jag ut på bäverjakt(!?) för ett frilansuppdrag samt göra en provfotografering med ett av sommarens brudpar. I övrigt ska jag mest vila och hoppas att en dag med lika mycket energi som i fredags inte är allt för långt borta.

Veckans nedräkning:
– Nästa vecka åker vi till Gotland och det känns så himla roligt och skönt att få åka på en liten semester!

Veckans måste:
– Skriva ett bra vattningsschema till mamma så att alla mina växtälsklingar klarar sig medan vi är bortresta.

Veckans craving:
– Smoothies. Just nu gör jag den oftast med basen kvarg, banan och spenat, och ibland lägger jag även till lite hallon och en skvätt vaniljyoghurt eller mjölk.

Veckans rutin:
– Skriva listor. Alltid dessa listor. På mat att handla, saker att fixa, fakturor att betala, ärenden att utföra. Kommer inte ihåg någonting utan mina listor längre, skriver säkert tre om dagen.Veckans blogginlägg:
– Jag tänkte visa några av sakerna jag gjorde på förra keramikkursen! En del blev riktiga favoriter här hemma. Glasunderläggen som skymtar i bilderna här ovan är förresten från den kursen, tyckte de blev rätt fina faktiskt.

Veckans längtan:
– Antagningsbeskeden till höstens kurser. Jag söker inför varje termin men det har inte riktigt passat med mina arbetsuppgifter de senaste åren, men jag hoppas verkligen att det funkar i år. Har ni sökt något – kurs eller program?

Veckans läsning:
– Har inte läst något på alldeles för länge, men blev himla sugen på att läsa alla böcker om Harry Potter för hundrafyrtioelfte gången efter Alicias inlägg. Eller har ni kanske något tips på någon annan bra bokserie?

Veckans spontana:
– Skulle egentligen göra bra efterforskning på andra alternativ, men köpte en ny likadan extern hårddisk som jag har sedan tidigare för att tömma alla minneskort och göra backup på det viktigaste. Har slarvat ordentligt på senaste tiden och nu kan jag knappt sova pga. den gnagande oron att något viktigt ska gå sönder eller försvinna.

Veckans skapande:

– I veckan blir det inte så mycket utöver keramikkursen, men det räcker ju gott och väl.

You may also like

6 kommentarer

 1. Haha åh för HP-omläsningsinspiration! Det gör mig glad!

  Guud vad mysigt med Gotland sen! Hoppas du får en jättehärlig, njutningsfull, vilsam och inspirerande semester!

  PS glasunderläggen är så vackra!

  1. Tack själv, både för inspiration och för dina fina ord Alicia! Ska försöka njuta ordentligt av semestern. Och tack så mycket, vad glad jag blir <3

 2. är så himla nyfiken på glasunderläggen!! ser så himla fina ut. + gillar den här listan jättemycket, väldigt fint inslag i bloggen!

  1. Så roligt att höra! Kommer ett litet samlingsinlägg med mina favoriter alldeles snart <3 Och vad kul att höra, tycker också om listor väldigt mycket, både att skriva och att läsa hos andra (t.ex. dig<3).

 3. Ja! Läs om Harry Potter! Det gör jag just nu, parallellt med att lyssna om på podden ”witch please!”(TIPS-googla och börja lyssna NU!)

  1. Det kanske får bli så! Så himla jobbiga att släpa runt på bara, haha! Önskar jag någon gång kunde falla för en pocket-serie. Tack för tipset förresten, ska kolla upp det. Är ingen podd-lyssnare, men kan ju kanske bli 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *