Tjena mars!

Första mars. Ett kapitel tar slut och ett nytt sin början. Februari har varit så himla fin, fylld med både solkatter, myskatter, loppisskatter och kompistjatter. Och så igår, plötsligt, tog det slut. Jag lyckas alltid glömma bort att månaden inte räcker lika länge som de andra.

Det har inneburit att den här veckan blev lite extra tidsknaper, för igår tog också min projektanställning på gold of lapland slut. Deras magasin, som jag arbetat med att utforma sedan november, är färdigt att tryckas. Om några månader håller jag det i handen och jag har ingen aning om var jag kommer befinna mig då. Vilken ny titel eller arbetsuppgift jag kommer ha skaffat mig. Det är lite spännande att fundera på. Att liksom inte ha en aning. Och för en gång skull är det skönt att inte känna någon gnagande oro i magen. För det löser sig.

Och om Bowie var här nu skulle han hålla med – och tycka att jag kunde klia honom på magen så länge. Som ni ser på bilden var han inte speciellt nöjd över att kattvakten ägnade mer uppmärksamhet åt de orangea hårddiskarna än honom.

Så, nu återgår jag till mina listor. Lapptäcken och tavelvägg och keramik. Ser nu hur fint det börjar bli i vardagsrummet? Så där på gränsen färdigt att det liksom börjar gå att visa upp stora delar, fastän det fortfarande saknas några motiv. Det är så skönt att komma hem och känna sig som hemma. Om ni fattar hur jag menar? Tips: håll utkik på instagram för lite fler glimtar framöver.

Och hörni, vi ses snart! Lovar! Berätta gärna vad ni tror/vet att ert mars kommer innehålla så länge, det är så fint att läsa. För mig blir det en hel del resande, lite reunion med gamla klasskamrater och ett och annat spännande frilansuppdrag. Och husfix. Alltid husfix. Himlarns vad fint, va.

You may also like

6 kommentarer

 1. Vilken fin uppdatering! Angående mars så tycker jag det är en sån tom månad; många menar att februari är trist men jag tycker nog ändå att mars är den sanna onödiga månaden. Som att målet är våren och det vi har framför oss nu är den allra sista uppförsbacken innan vi är framme. Men det blir nog fint för mig också <3

  1. Tack fina!
   Jag håller med, februari är så kall och frisk och då vistas jag nog som mest ute. Mars har jag mest ångest över att snön faller från träden, haha! Händer oftast inte så mycket spännande heller, men i år är det både SM-vecka här där jag bor som bidrar till mycket engagemang bland olika aktörer, och dessutom är jag en hel del på resande fot. Men i vanliga fall håller jag med dig, skulle hellre ha en extra lång februari! Hoppas ditt Mars varit fint så här långt <3

 2. jag hoppas att mars kommer innehålla himla mycket sol, skratt och glädje. det måste den, efter det tunga februari som precis var. kram!

  1. Åh, håller tummarna att dina önskningar slår in! Solen är ju svår att styra över, men jag hoppas du har en hel hög med fina personer att hämta glädje och kraft hos <3

 3. Vilken magisk känsla när du faktiskt kan hålla i det du har skapat! Jag hoppas det kommer komma bilder på det färdiga resultatet 🙂 Blir nyfiken nu!

  1. Det är en av de allra bästa känslorna, helt klart! Är så peppad på att visa, även om jag tyvärr råkat ha sönder en hel del alster i processen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *