Vecka tjugotre

Veckans planer:
– Måla stora gästrummet, sätta upp några hyllor i lilla gästrummet, fika med en vän, jobba, ge gärnet på sista fotograferingen till bröllopsboken (i Borgafjäll – så peppad!) och andas lite däremellan någonstans.

Veckans nedräkning:
– Till sommarvikariatet. Tjuvstartar lite nästa måndag, men det drar inte igång på heltid förrän den 19:e.

Veckans måste:

– Ungefär en miljard saker, men topp tre på prioritetslistan är; kratta färdigt gården, göra bildurval + skriva presentationstext till en utställning och ta ordentliga pauser.

Veckans craving:
– Trädgårdsväxter! Varför är det så svårt? Vill ju bara fylla mina pallkragar med alla spännande kryddor och fina små bärplantor och rabatterna med vackra blombuskar men jag har verkligen noll koll på vad det krävs för jord, väderstreck och vindskydd för att något ska överleva så jag är *duktig* och håller fingrarna i styr till den dag jag hunnit ta reda på sånt för att undvika en massundergång här hemma.

Veckans rutin:
– Vara vaken alldeles för sent förmodligen, men är ju så svårt att fatta att klockan är midnatt när det är alldeles blå himmel ute.

Veckans blogginlägg:
– Tänkte eventuellt svara på lite frågor och funderingar som dykt upp – har ni något på hjärtat? Annars har jag inte riktigt någon plan, vi får se vad som dyker upp och vad tiden räcker till.

Veckans längtan:
– Nästa tema för monthly makers! Borde komma imorgon, så spännande!

Veckans läsning:
– Bloggar! Tänkte försöka bygga upp ett litet förråd av favoriter, nu när jag varit tillbaka i bloggosfären i nästan två månader. Har ni någon favorit just nu som ni kanske vill dela med er av?

Veckans spontana:
– Hoppas på att råka träffa på någon fin sommarklänning på loppis <33 fastän den förmodligen skulle spränga garderoben som är full till bristningsgränsen pga prokrastrinerande av utrensning </33

Veckans skapande:
– Black out poems. Har haft ett litet flyt senaste dagarna, så förhoppningsvis kan jag hålla ångan uppe eftersom de eventuellt ska få vara utfyllnad på några väggar senare i sommar.

You may also like

10 kommentarer

 1. Idéen om att sätta ihop tips på bloggar tycker jag låter toppen, det är alltid roligt att hitta in till andra!🌸
  Kram

  1. eller hur!? jag har dock lite problem att hinna läsa dem (och blir väldigt stressad av att ha massa ”oläst”), så jag har bara 2-3 bloggar jag läser regelbundet och sedan några jag gillar väldigt mycket som jag klickar in på när jag har några minuter över – men jag håller med om att det är kul att få tips så en kan välja ut de där favoriterna 🙂

 2. mina absoluta favoriter (men som brukar vara solklart andras också) är elsa billgren, sandra beijer och flora wiström. utöver dessa tre stjärnor gillar jag också sandra (atilio) hjort, sara edström och nastasja thor. tips, tips!

  1. läser faktiskt ingen av dem (förutom nastasjas, som jag kikar in på lite då och då), men känner absolut till dem! tack för tipset <3

 3. Åh låter som en fin veckoplan. <3 Ett tips är sandra leone – en minimalistisk blogg som plockar fram det lilla goda vackra i livet och levererar bra livscitat och tankar. Sen är min egen stora förebild i bloggvärlden Agnes från Cashew Kitchen som bloggar om mat och entreprenörskap utifrån att vara högkänslig, introvert och hon är en helt fantastisk fotograf dessutom.

  1. verkligen inte, klänningar är bäst! har dock inte lyckats så bra på denna front än så länge, håller tummarna för att lyckseles second hand-butiker har någon liten skatt i sina gömmor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *