Lite såhär har vi inmundigat våra middagar senaste dagarna förresten. Klockan 19 är det perfekt varmt här uppe, små små vindpustar håller myggen borta hela sommaren och dessutom är vi tillräckligt högt uppe för att kunna spionera på grannarna om vi vill. Gulligaste, bästa människan att äta middag med har jag också. Lyllo mig!
Nog om allt annat, recept var det. Jag är inte så himla noga med mått och sånt, utan det här handlar mest om att steka en/flera nävar kantareller ihop med en grovt hackad gul lök. I med 2,5 deciliter matlagningsgrädde, ett halvt paket (skivad) chevréost. Låt osten smälta. Sist; i med typ en fjärdedel färskost (grekisk vitlök – bonjour) och svartpeppar. Till; pasta av valfri sort. Och någon grönsak! Njut! Bjud någon du tycker om! (Det är helt ok om du är personen du tycker om). Hoppas ni gillar <3
8 kommentarer
pasta med kantarellsås alltså. godaste!!
Helt galet gott. Hoppas ni hittar er några liter svamp att njuta av i höst! <3
Ser riktigt gott ut!! Blev så sugen på svamp nu
Det är helt magiskt! Önskar dig all lycka till i svampskogen <3
Men hjälp vad gott! Mina topp två favoriter är just kantarell och chevre, men har aldrig tänkt på att kombinera dem!
Åh, då tycker jag du kombinerar dem omedelbums! <3
Underbart att kunna äta utomhus 😀
Lite extra gott då, faktiskt 🙂